מתכון לפאי גבינת עיזים - המידע מוקלד

להורדת המתכון לחץ כאן

מתכון - ליאנה גלר

תפוחי אדמה מוקרמים

מצרכים

  1. 6 תפוחי אדמה בינוניים
  2. 2 בצלים
  3. תבלינים לפי טעם
  4. 4-5  פטריות (לא חובה)
  5. 2 מיכלי שמנת לבישול
  6. גבינת גאודה או גרנדה פדנה מגורדת
  7. תבנית פיירקס 24 ס"מ

אופן ההכנה:

  1.   מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפרוסות עגולות לעובי 1.5 ס"מ בערך.
  2. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר מבשלים עד ל-60% מוכנות.
  3. לקלף את הבצלים ולקצוץ לחתיכות קטנות. לטגן את הבצל במעט שמן זית ולהוסיף תבלינים (מלח, פלפל שחור ותבלינים לפי טעמים).
  4. לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לתערובת הבצל (ניתן ללא הפטריות).
  5. להוסיף לתערובת הבצל והפטריות 2 מיכלי שמנת לבישול לבשל על אש קטנה עד להסמכה.
  6. בפייקרס להניח את תפוחי האדמה, לשפוך את תערובת הבצל, הפטריות והשמנת  ולפזר גבינה מגורדת
  7. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה

בתיאבון!!!!

המתכון ממכר, טעים ומדבק!!!