פאי גבינת עיזים. בתיה.

מתכון לפאי גבינת עיזים - המידע מוקלד

להורדת המתכון - לחץ כאן -

 

פאי גבינת עיזים. בתיה.

החומרים לבצק:

100 גרם חמאה

אחד ורבע כוסות קמח

מעט מלח

2-3 כפות מי קרח.

למלית:

שמן זית

2 בצלים בינוניים חתוכים דק

3 שיני שום חתוכות לפרוסות

פלפל ירוק

פלפל אדום

פלפל צהוב

פרוסים דק

2 ביצים

חצי כוס חלב

מלח ופלפל

1 גליל גבינת עיזים

100 גרם זיתים שחורים מגולענים חתוכים

וככה מכינים:

את חומרי הבצק מכניסים לקערה ויוצרים בצק אותו משטחים על התבנית.

מחממים תנור ל 180 מעלות.

את חומרי המלית מכניסים למחבת לפי סדר, מחממים שמן מטגנים את הבצל השום והפלפלים, מצננים, מוסיפים את הביצים החלב והתבלינים , מערבבים היטב ושמים על הבצק שבתבנית,

שמים את הזיתים השחורים ואת גבינת העיזים על המלית כעיטור.

מכניסים לתנור ל 30 דקות, מוציאים מהתנור מצננים מעט ו.... קדימה לאכול.