להורדת המתכון לחץ כאן
מצרכים:
1 חבילה ביסקוויט פתי בר.
רבע כוס חלב
6 ביצים מופרדות חלבונים וחלמונים.
1 כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה חמישה אחוז.
2 גביעי שמנת חמוצה
2 סוכר וניל
קליםה מגוררת מלימון אחד.
4 כפות קורנפלור.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.
טובלים את הפתי בר בחלב ומרפדים את התבנית.
מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
בקערה נפרדת מערבלים את החלמונים עם יתרת הסוכר הגבינה והשמנת וכן עם סוכר הוניל קליפת הלימון והקונפלור.
מוסיפים לתערובת את קצף החלבונים.
מניחים את התערובת על הבסקוויטים, אופים 40 דקות.
ממתינים כ שעה לצינון העוגה כאשר היא נשארת בתנור עם דלת פתוחה.
ואז........ קדימה לאכול.