מתכון לפאי גבינת עיזים - המידע מוקלד

להורדת המתכון לחץ כאן

 

לחמניות מתוקות עם צימוקים\ איתי חממי

 

המצרכים:

לבצק:

קילו קמח

כף שמרים

5 כפות סוכר

כף מלח

כף ריבה\דבש

רבע כוס שמן צמחי

חצי כוס צימוקים כהים

2 וחצי כוסות מים חמימים

לציפוי:

ביצה

כפית מלאה דבש

 

אופן ההכנה:

 

מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר עם וו לישה, לשים עד לקבלת בצק רך וגמיש . מוציאים את הבצק ומיד מחלקים ל 10-12 כדורים . מניחים על תבנית נייר אפייה ואת הכדורים מניחים על התבנית להתפחה של חצי שעה.

מחממים תנור ל175 מעלות, חורצים בסכין חד את הלחמניות ומורחים בעזרת מברשת את ציפוי הדבש והביצה.

אופים כ15-20 דקות או עד להזהבה, מוציאים מהתנור ובתיאבון