להורדת המתכון לחץ כאן
טירמיסו / אסנת ספורטה
קל להכנה וקשה לעמוד בפניו...
1. מקציפים כ"א בנפרד:
* מיכל שמנת מתוקה
* מיכל גבינת נפוליאון בטעם טבעי
* מיכל גבינת מסקרפונה
2. מערבבים לתערובת אחידה.
3. טובלים לשנייה אחת בישקוטים (בכמות שמספיקה לכיסוי בסיס של תבנית זכוכית) במשרה שמכינים מכוס נס קפה חזק (מים + כפית גדושה נס קפה מגורען) ורבע כוס ליקר טוב.
3. מסדרים שכבת בישקוטים שהוספגו במשרה בתבנית.
4. מעליהם מורחים מחצית מתערובת הגבינות.
5. יוצרים קומה נוספת של בישקוטים ומעליה תערובת גבינות.
6. מנפים מעל שכבה עבה של קקאו.
7. מצננים במקרר 5 שעות לפחות.
8. בתאבון