להורדת המתכון לחץ כאן
חטיפי זיתים/ אורלי סייג
המצרכים:
1 גביע שמנת חמוצה
1 חבילה קטנה קמח תפוח מאליו של אוסם(350 גרם )
1 חבילה מרגרינה מומסת
1 קופסת זיתים ירוקים מגולענים מסוננים
לציפוי:
שומשום
ביצה למריחה
אופן ההכנה:
לבצק אחיד לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשים למנוחה במקרר כשעה .
מכינים ככה את כל כדורי הבלוק
ומניחים בתבנית גדולה עם נייר אפיה ולשמן עם תרסיס שמן .
רעיון נוסף:
אפשר לטבול את חטיפי הזיתים הגבינה צהובה מגוררת במקום שומשום
בתיאבון
חג שבועות שמח