להורדת המתכון - לחץ כאן
בצל + קישוא ממולא בגבינה.ענת כגן
10 כוסות מים
6 בצלים בינוניים
6 קשואים בינוניים2 כפות שמן
כף צ'ילי אדום חריף
מלח
פלפל שחור (כפית)
7כפות קמח מחוקות
כוס חלב
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גבינת כנען
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מרתיחים את המים , מוסיפים את הבצלים והקשואים עם הקליפה , מבשלים כ 10 דקות, מוציאים מהמים ומצננים.
חותכים בזהירות את קצה האחד של בצל וכל קישוא,
מרוקנים את הבצלים והקשואים מהתוכן.
קוצצים דק דק את תוך הבצלים והקשואים שהוצאנו.
שמים בסיר את השמן מוסיפים את הקמח והחלב בוחשים היטב עד שהרוטב יהפוך לסמיך ויבעבע.
מוסיפים לרוטב את הגבינות ה צ'ילי מלח פלפל שחור ותוכן הבצלים והקישואים, בוחשים היטב.
ממלאים את הבצלים והקישואים, מניחים בתבנית ומכניסים לתנור ל כ 10 דקות.
בתאבון.